top of page

WORKSHOPS

De dagworkshop begint om 9.30 uur. We starten met een lekker kopje koffie/thee met iets lekkers. In de pauze hebben we een heerlijk uitgebreide lunch. Hierna werken we verder aan de stukken en eindigt de workshop rond 16.00 uur.

 

De avondworkshop start om 19.30 uur en eindigt om circa 22.00 uur. Een avond om even lekker tijd voor jezelf te hebben! Na afloop zul je helemaal versteld staan van je eigengemaakte decoraties.

Je kunt je telefonisch, per e-mail of online inschrijven voor één of meerdere workshops. Na ontvangst van het volledige cursusgeld ben je verzekerd van deelname aan de workshop van je keuze. Het cursusgeld voor de avonden kun je tijdens de avond zelf voldoen. Je kunt het bedrag ook overmaken vóór de cursusdatum op
IBAN: NL61 INGB 0008 4055 24 t.n.v Le Pommier te ’s-Hertogenbosch

 

Het cursusbedrag € 125 voor onze kerstworkshops dient uiterlijk 15 oktober in ons bezit te zijn. Je kunt het bedrag overmaken op IBAN: NL61 INGB 0008 4055 24 t.n.v Le Pommier te ’s-Hertogenbosch. Voor de voorjaarsworkshop geldt dat het cursusbedrag € 125 op 15 februari in ons bezit dient te zijn. Let op: vermeld duidelijk je naam en cursusdatum.

Annuleren

Ben je verhinderd laat het ons s.v.p. op tijd weten. Al onze vooraf gemaakte kosten zijn gebaseerd op de ingekomen inschrijvingen. Bij annulering minder dan 2 weken vóór aanvang van de gekozen workshop zijn wij helaas genoodzaakt het hele bedrag in rekening te brengen. Uiteraard is het mogelijk om zelf voor een plaatsvervanger te zorgen.

 • Langwerpig stuk met lichtjes, gemaakt met hortensia, bes en verschille...

  42,50 euro
 • Pot opgemaakt met frans eikenblad/pistache en bes. In het midden een w...

  € 42,50
 • Ovale pot met hortensia en groensoorten

  € 35,00
 • Hart opgemaakt met hortensia en bessen.

  € 27,50
 • Krans gemaakt van hortensia, bessen, appels etc. Langdurig genieten!

  Vanaf € 35,-
bottom of page